Om AKF

AKF er et ejendoms- og projektudviklingsselskab. Vi både driver, udvikler og renoverer ejendomme med henblik på udlejning. Vi skaber spændende boligprojekter i Danmarks vækstområder og arbejder med fællesskabskoncepter, der skal medvirke til øget sammenhold, nærvær og tryghed i vores boligområder. Når vi bygger og istandsætter, er det altid med øje for at udvikle ejendomme af høj kvalitet gennem dygtigt håndværk, de bedste materialer og nyskabende arkitektur, og herved skabe de bedste rammer for vores beboeres hverdag.

Med Kirkebjerg Søpark udvikler vi fremtidens boligområde med fokus på fællesskab, liv, tryghed og moderne boligformer. Vores ønske er, at du som beboer altid vil føle dig hjemme og tilpas – ikke kun i dit eget hjem, men også når du færdes i de fælles uderum og nærområdet. Grønne gårdrum med blomster og planter, legeområder og boldbaner, tryg og rar udebelysning og et levende og inspirerende aktivitetshus, er blot nogle af de tiltag, der skal være med til at sikre, at du bor i et rart, trygt og spændende boligkvarter med alt, hvad du drømmer om inden for rækkevidde.

Værdigrundlaget for AKF er ordentlighed. Værdien præger hele vores virke, fra valget af partnere over projektudvikling og byggeri til løbende drift. Fra Roskilde og Hillerød til København står vores byggerier som vidnesbyrd om, at vi efterlever vores værdigrundlag hver dag og i hvert eneste projekt. Vi gør os umage og glæder os til at byde dig og dine nærmeste velkommen til dit nye hjem i Kirkebjerg Søpark.

Læs mere om AKF, vores øvrige udviklingsprojekter og lejeboliger.