Boligerne

lejebolig-kirkebjerg-søpark-lejlighed-rækkehus-brøndbyvester

LEJEBOLIGER TIL LIVET OG FREMTIDEN
Bo I fremtidens boligområde

I hjertet af Kirkebjerg i Brøndbyvester opføres Kirkebjerg Søpark. Et fremtidens boligområde med fokus på fællesskab og moderne, sunde boliger, der tilgodeser alle dine behov. Og med 452 lejelejligheder i forskellige størrelser og 40 rækkehuse, vil du uanset, hvilken livsfase du befinder dig i, føle dig hjemme her. Kirkebjerg Søpark bliver et levende og trygt boligområde, hvor gennemtænkt arkitektur, hyggelige, grønne uderum, fælles faciliteter som vaskeri, gæsteværelse og boldbane samt aktivitetshuset Kernen med café, fælleskontor, nyttehaver og multisal tilfører hverdagslivet noget helt særligt.

Kirkebjerg Søpark strækker sig over knap 50.000 kvadratmeter, og er inddelt i fem områder med hver deres unikke karakter. Velkommen til Fælleden, Bakkerne, Søstien, Terrassen og Lunden. Klik på kortet nedenfor og få mere information om de enkelte områder og boligtyper i Kirkebjerg Søpark.

Kirkebjerg Søpark set fra luften - oversigtskort over hele boligområdet

BAKKERNE

Antal boliger: 125 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have
Indflytning anden del: Fra maj 2023

LÆS MERE

AKTIVITETS- OG KULTURHUSET KERNEN
Spiseriet: Café
Kulturen: Teater – og multisal
Kontoret: Kontorpladser
Galleriet: Udstillingsrum
Dagligstuen: Uformelt mødested
Haverne: Beboerhaver
Orangeriet: Drivhus og beboerlokale
Pulsen: Motionstag

LÆS MERE

PADELBANE

Færdigt: September 2023

PARKERINGSHUS
Færdigt: August 2022 

Lunden
Antal boliger: 162 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have
Indflytning: Fra maj 2024

LÆS MERE 

Terrassen

Udlejet
Antal boliger: 83 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have

LÆS MERE

PARKERINGSHUS
Færdigt: Januar 2022 

SØSTIEN

Antal boliger: 40 rækkehuse
Antal værelser: 4 værelser
Udeareal: Have
Indflytning: Fra 2025

Projektet er stadig under udarbejdelse. Mere information følger.

FÆLLEDEN

Udlejet
Antal boliger: 82 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have

LÆS MERE

VÆRKSTEDET & VICEVÆRTEN

Færdigt: 2023

VASKERIET & GÆSTEVÆRELSET

Færdigt: 2024

VASKERIET & GÆSTEVÆRELSET

Færdigt: 2023

Lejligheder

Kirkebjerg Søparks lejelejligheder med 2-4 værelser fordelt på 60-122 kvadratmeter er funktionelt indrettet med masser af lys og luft. I lejeboligens store køkken-alrum er der plads til hygge og samvær med venner og familie og fra opholdsstuen er der adgang til egen privat altan eller terrasse.

RÆKKEHUSE

De omkring 100 kvadratmeter store rækkehuse i to plan byder på villafornemmelse i et overskueligt format. Her har du adgang til egen privat have med træterrasse, og i det rummelige køkken-alrum og opholdsstue er der rig plads til middagsselskaber og hygge med hele familien.

ARKITEKTUR OG MATERIALER

Kirkebjerg Søparks arkitektur er inspireret af nærområdets udtryk og historie. Røde tegl danner bro til fortiden og områdets eksisterende arkitektur. Beton med struktur i overfladen henviser til den oprindelige betonelementfabrik, som lå, hvor Kirkebjerg Søpark ligger i dag. Gedigne materialer går igen i hele byggeriet, og sikrer således robuste og langtidsholdbare bygninger og boliger.

NATUR OG UDELIV

Kirkebjerg Søparks grønne fællesarealer indrettes med karakter og stor biodiversitet. I stedet for asfalt, fliser, beton og sten bliver fællesområderne præget af vild, grøn natur og stor variation, så hvert område tilfører fællesarealet sin egen unikke stemning. Græs, planter og buske får lov at vokse for at tiltrække insekter, og samtidig vil de forskellige grønne områder skabe attraktive opholdsrum på tværs af boligområdet.

VASKERIET

Selvom boligerne i Kirkebjerg Søpark har rig plads til både vaske- og tørremaskine, etableres der et fællesvaskeri med effektive maskiner, der hurtigt klarer vasketøjet og samtidig holder vand- og energiforbruget i området nede. Og som en ekstra bonus sørger vaskeriets hyggelige møblement for, at ventetiden kan tilbringes på bedste vis med en kop kaffe og en god nabosnak.

GÆSTEVÆRELSET

Kirkebjerg Søparks gæsteværelse er lækkert indrettet med dobbeltseng og eget badeværelse. Værelset kan bookes af områdets beboere i forbindelse med venne- eller familebesøg.