Boligerne

lejebolig-kirkebjerg-søpark-lejlighed-rækkehus-brøndbyvester

GODE, TRYGGE RAMMER FOR HVERDAGEN

NYE LEJLIGHEDER OG RÆKKEHUSE I BRØNDBYVESTER
MIDT MELLEM NATUR OG BYLIV

I hjertet af Kirkebjerg i Brøndbyvester nær Glostrup Station finder du Kirkebjerg Søpark. Et nytænkende kvarter med 452 lejelejligheder og 40 familievenlige, Svanemærkede rækkehuse. I Kirkebjerg Søpark er liv, hjerterum, tryghed og fællesskab i fokus. Derfor er boligområdet hjemsted for nabosnak i fællesvaskerierne, grillaftener med venner, gør-det-selv-projekter i Værkstedet og legeaftaler på de forskellige udendørs legeområder. Uanset hvilken livsfase du befinder dig i, kan du føle dig hjemme her. 

I Kirkebjerg er du tæt på det meste. Den skønne natur med grønne åndehuller og Københavns pulserende liv er inden for rækkevidde. Du er kun 17 minutter væk fra Københavns Hovedbanegård, og lige rundt om hjørnet fra dit hjem finder du Strandparken, Brøndbyskoven, Bakkeskoven og Vestskoven. Du bliver en del af et levende og trygt kvarter, hvor gennemtænkt arkitektur, hyggelige, grønne uderum, fælles faciliteter samt aktivitetshuset Kernen med café, fælleskontor, nyttehaver og multisal tilfører hverdagslivet noget helt særligt. Kirkebjerg Søpark strækker sig over knap 50.000 kvadratmeter, og er inddelt i fem områder med hver deres unikke karakter. Velkommen til Fælleden, Bakkerne, Søstien, Terrassen og Lunden. Klik på kortet nedenfor og få mere information om de enkelte områder og boligtyper i Kirkebjerg Søpark.

Kirkebjerg Søpark set fra luften - oversigtskort over hele boligområdet

BAKKERNE

Udlejet
Antal boliger: 125 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have

LÆS MERE

AKTIVITETS- OG KULTURHUSET KERNEN
Spiseriet: Café
Kulturen: Teater – og multisal
Kontoret: Kontorpladser
Galleriet: Udstillingsrum
Dagligstuen: Uformelt mødested
Haverne: Beboerhaver
Orangeriet: Drivhus og beboerlokale
Pulsen: Motionstag

LÆS MERE

PADELBANE

 

PARKERINGSHUS
 

Lunden
Antal boliger: 162 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have
Indflytning: Fra maj 2024

LÆS MERE 

Terrassen

Udlejet
Antal boliger: 83 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have

LÆS MERE

PARKERINGSHUS
 

SØSTIEN

Antal boliger: 40 rækkehuse til salg
Antal værelser: 4 værelser
Udeareal: Privat have
Indflytning: Fra efteråret 2024

LÆS MERE

FÆLLEDEN

Udlejet
Antal boliger: 82 lejligheder
Antal værelser: 2-4 værelser
Udeareal: Altan, terrasse eller have

LÆS MERE

VÆRKSTEDET & VICEVÆRTEN

 

VASKERIET & GÆSTEVÆRELSET

Færdigt: 2024

VASKERIET & GÆSTEVÆRELSET

 

PROJEKTSALG: NYD FAMILIELIVET I DIT NYE RÆKKEHUS

De 95 kvadratmeter store rækkehuse i to plan byder på villafornemmelse i et overskueligt format og legegader, hvor du kan slippe børnene løs. Med en privat parkeringsplads lige ved din hoveddør er der ingen parkeringsbøvl. I stedet kan du nyde solskinnet i din egen have. Husets lyse hjerte er det moderne køkken-alrum og opholdsstue, hvor der er rig plads til at holde middagsselskaber, hjælpe med lektier og hygge med hele familien.

LYSE LEJLIGHEDER TIL LEJE

Kirkebjerg Søparks nye, moderne lejelejligheder med 2-4 værelser fordelt på 60-122 kvadratmeter er funktionelt indrettet med masser af lys og luft. I lejeboligens stilrene køkken-alrum er der plads til hygge og samvær med venner og familie, og fra opholdsstuen er der adgang til egen privat altan eller terrasse.

ARKITEKTUR OG MATERIALER

Kirkebjerg Søparks arkitektur er inspireret af nærområdets udtryk og historie. Røde tegl danner bro til fortiden og områdets eksisterende arkitektur. Beton med struktur i overfladen henviser til den oprindelige betonelementfabrik, som lå, hvor Kirkebjerg Søpark ligger i dag. Gedigne materialer går igen i hele byggeriet, og sikrer således robuste og langtidsholdbare bygninger og boliger.

NATUR OG UDELIV

Kirkebjerg Søparks grønne fællesarealer indrettes med karakter og fokus på det gode liv. I stedet for asfalt, fliser, beton og sten bliver flere af fællesområderne præget af vild, grøn natur og stor variation, så hvert område tilfører fællesarealet sin egen unikke stemning. Græs, planter og buske får lov at vokse for at tiltrække insekter, og samtidig vil de forskellige grønne områder skabe attraktive opholdsrum på tværs af kvarteret.

VASKERIET

Selvom dit hjem i Kirkebjerg Søpark har plads til både vaskemaskine og tørretumbler, har du også adgang til to fællesvaskerier. Vaskeriets effektive maskiner klarer hurtigt vasketøjet og bidrager samtidig til at holde vand- og energiforbruget i området nede. Læn dig tilbage i den behagelige indretning og brug ventetiden på en god nabosnak og en kop kaffe.

GÆSTEVÆRELSET

Får du besøg af venner eller familie, og skal den hyggelige stemning fortsætte til dagen efter? Fortvivl ej. Der er to gæsteværelser i Kirkebjerg Søpark, som du kan leje, så dine gæster kan overnatte og vågne veludhvilede op til endnu en hyggelig dag. Gæsteværelserne er lækkert indrettet med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejen er inklusiv linned, håndklæder og slutrengøring.