Indretning af lejligheder

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Kirkebjerg Søparks fælles hus

Kernen er Kirkebjerg Søparks fælles hus – et centralt og socialt hus, hvor du som beboer i Kirkebjerg og omegn kan være sammen om fællesskab, afslapning, læring og motion gennem aktiviteter og oplevelser.
Kernens vigtigste opgave er at skabe liv, tryghed og gode rammer for hverdagen. Her er der plads til alle og ikke mindst plads til både socialt samvær og fordybelse på egen hånd.

Spiseriet

I stueetagen findes Spiseriet. Spiseriet er husets hjerte – en café, hvor man kan deltage i de ugentlige fællesspisninger, spise morgenmad og frokost eller få sig en god kop kaffe eller et glas vin med venner. I Spiseriet kan man også være sammen om spil, lege med børnene eller blot hygge sig med en bog og en varm kop the.

Kulturen

Kulturen er husets teater- og multisal, og ligger ligeledes i stueetagen. Her vil arrangementer som teater, foredrag og koncerter finde sted, og der vil både være noget for børn og noget for de voksne. Men salen kommer også til at huse spilaftener, yoga, kor, dans, markeder og meget mere.

Værkstedet

Lige uden for Kernen findes Værkstedet. Her er det muligt at fikse sin egen cykel, reparere lampen eller save hylden til.Men værkstedet inviterer også til diverse kreative udfoldelser og DIY-projekter både på egen hånd eller når Kernen afholder forskellige kreative aktiviteter i værkstedet. Lokalet fyldes med alverdens redskaber, så det er kun fantasien og den håndværksmæssige kunnen, der sætter grænser for, hvad der kan udrettes i det hyggelige værksted.

KONTORET

I Kernens inderste på første sal findes Kontoret. På Kontoret kan beboere, der arbejder hjemme, er selvstændige eller studerende arbejde fra en god kontorplads, hvor der er mulighed for fordybelse og arbejdsfællesskab. Kontoret indrettes med omtanke for det gode og sunde arbejdsmiljø. Behagelige stole og arbejdsborde samt optimal belysning giver de bedst mulige forudsætninger for en rar arbejdsdag.

DAGLIGSTUEN

I Kernens inderste findes også Dagligstuen. Her er det muligt at slænge sig i de bløde møbler og komme sine naboer ved eller mødes med venner og familie. Det er stedet, hvor man kan mødes til hækle-, strikke- og læseklubber, eller kigge forbi til en god nabosnak i stuens hyggekroge. På hylderne kan man altid finde en god bog, og så er det selvfølgelig tilladt at medbringe sin kaffe og kage fra Spiseriet.

Galleriet

Galleriet er det første rum, du træder ind i, når du bevæger dig op på første sal i Kernens inderste. Her kan beboere og udefrakommende gæster opleve forskellige spændende værker.Og der vil være lidt for alle, ligesom kunsten jævnligt vil blive udskiftet. Både værker af kommende og mere etablerede kunstnere vil være at finde her,men kunstværker produceret af både børn og voksne i selve Kernen, vil selvfølgelig også blive udstillet med jævne mellemrum.

Pulsen

På Kernens top findes Pulsen. Pulsen er husets motionstag. Her er det muligt at deltage i yogasessioner, gymnastik og funktionel træning, ligesom man kan udfordre sig selv i træningsstativet med armgang og pull-ups eller trampolinerne, eller blot deltage i leg og hygge på tagets gynger og bløde underlag.

HAVERNE

På Kernens top findes også Haverne. Haverne er husets beboerhaver. Her kan beboere leje og passe en nyttehave på husets tag. I Haverne er det muligt at dele viden og erfaringer om planter og blomster generationer imellem, lære børnene om råvarer og få en uformel snak med naboen over havearbejdet.

Orangeriet

Orangeriet er husets drivhus og beboerlokale, og findes ligeledes på kernens top. Her vil skønne planter skabe duft og velvære, samt give skygge på solrige dage. Orangeriet kan lejes til både møder og fest eller blot benyttes af områdets beboere, når det ikke er udlejet.