Indretning af lejligheder

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Materialer

Kirkebjerg Søpark

Bygget til generationer

Omhyggeligt materialevalg og holdbar kvalitet ned i mindste detalje. Velkommen i et boligområde, hvor trivsel og bokvalitet har første prioritet.

Facade

Facader og arkitektur

Der er hentet inspiration til arkitektur og facader fra nærområdet. Vi har taget det bedste fra det tidligere, industrielle byggeri og kombineret det med de stolte, danske traditioner for boligbyggeri. Resultatet er et boligområde med en klar holdning til det arkitektoniske udtryk og med god integration mellem bygninger og grønne arealer.

Køkken

Køkken og badeværelse

Der er valgt en tidløs, elegant og enkel stil i den individuelle bolig – fra den lyse entré over de rummelige stuer til funktionelle køkkener og badeværelser. Kvalitetskøkkener fra Invita etableres i sammenhæng med opholdsarealer for at fremme det daglige samvær, mens badeværelserne er udført i lyse og rengøringsvenlige materialer.

Vinduer

Gulve og vinduer

De smukke gulve i egetræ ligger i fin forlængelse af den lyse, nordiske designstil, der præger alle boligernes indretning. Der er arbejdet meget med lysindfald i de enkelte rum, og de moderne, energibesparende vinduer.