Indretning af lejligheder

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Alt
hvad du ønsker

Kirkebjerg Søpark ligger ideelt placeret tæt på transport, indkøbsmuligheder, institutioner og grønne områder. Hvad mere kan du ønske?

Plads til at leve

Kirkebjerg Søpark bliver en del af den nye bydel, Kirkebjerg, med blandet bebyggelse, forskellige boligtyper og -størrelser og masser af grønne åndehuller. De indbydende fællesarealer får hver deres karakter og inviterer til samvær, leg og udeliv. Hjemme danner altanen eller gårdhaven rammen om livet i det fri.

Et område i bevægelse

I Kirkebjerg Søpark bor du tæt på naturen uden at være langt fra byen. Både unge og ældre vil kunne identificere sig med området, hvor der er plads til både ro, fordybelse og bevægelse. Den nærmeste skov ligger kun en løbe- eller cykeltur væk, ligesom der også findes fitnesscentre inden for rækkevidde.

Dynamo for bydelen

Kirkebjerg Søpark er en central brik i udviklingsplanen for området umiddelbart syd for Glostrup centrum. Bydelen bliver en dynamo for bydelen og vil bidrage aktivt til at generere liv og gøre området til et af hovedstadens mest tilgængelige og attraktive steder at bo, arbejde og trives.

Frit valg i transport

I Kirkebjerg Søpark er det nemt at komme til og fra sin bolig. Den kommende letbane får en station i området, og busser kan bringe dig i alle retninger, inklusive den korte tur til Glostrup Station. Fodgængere og cyklister har nem adgang, og bilister kan hurtigt nå Ring 3 og motorvejsnettet.

Byggeri skal give plads til flere børn i Kirkebjerg

I Brøndby har kommunalbestyrelsen besluttet at opføre nye daginstitutioner i Brøndbyvester for at gøre plads til næsten 400 nye børn i bydelen.
Der bliver bygget boliger i stor stil i Kirkebjerg i Brøndbyvester, og i løbet af få år vil det gamle erhvervsområde være forvandlet til en ny, moderne bydel.

Levende bydel

Kirkebjerg bliver Brøndbys nye levende bydel med lejligheder, rækkehuse og grønne arealer. I løbet af de næste 10-15 år vil området gennemgå en stor forandring og udvikle sig fra erhvervsområde til et centralt beliggende boligområde.
Der vil skyde 2.000 boliger op i Kirkebjerg – en moderne bydel centralt beliggende i hovedstadsregionen.

Her leves det gode liv mellem grønne arealer og i moderne byrum, der spiller sammen med den stærke erhvervshistorie, man kan se glimt af i området.

Nye børnehaver for 80 millioner i Brøndby

Kommunalbestyrelsen har besluttet at opføre to nye daginstitutioner, et dagplejehus og at udvide nogle af kvarterets eksisterende institutioner for at give plads til op til 370 nye børn i Brøndbyvester.