Åbent Hus i Kirkebjerg Søpark

FIND DIT DRØMMEHJEM I LUNDEN
KOM TIL ÅBENT HUS SØNDAG KL. 10-12

Kom til åbent hus i Lunden, så du kan sikre dig lige netop den bolig, der passer perfekt til din livssituation, behov og drømme.
Vi kan næsten ikke vente med at byde dig velkommen til en dag fyldt med muligheder og inspiration. Til åbent hus kan du gå på opdagelse i prøveboligen, mærke atmosfæren i området og stille spørgsmål til vores dedikerede udlejningsteam. Det er en fantastisk mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan det vil være at bo i Kirkebjerg Søpark, og forhåbentlig finde dit næste hjem.

Åbent hus i december:
Søndag den 3. december kl. 10-12
Søndag den 10. december kl. 10-12
Søndag den 17. december kl. 10-12

Adressen for prøveboligen er Kirkebjerg Søpark 1, 1.tv., 2605 Brøndby.
Find vej ved at følge vores rutevejledning og kort.

Lunden byder på lejligheder på 2-4 værelser fordelt på 60-108 kvadratmeter, hver med sin egen unikke charme. Fleksible planløsninger sørger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter, så hvad enten du er single, familie med børn eller senior, er der plads til, at alle kan trives. Lejepriser fra 9.800 kroner.

Tilmeld dig vores åbent hus arrangement, så du ikke går glip af chancen for at stå først i køen til drømmeboligen! Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere en lejebolig på forhånd.

Tilmeld dig åbent hus i Kirkebjerg Søpark

Såfremt du ikke ønsker at give dit samtykke, kan du kontakte vores udlejningsafdeling direkte på mail: kontakt@akfholding.dk.