FÆLLESSKABET & KERNEN

LIV, TRYGHED OG GODE RAMMER FOR DIN HVERDAG

PLADS TIL FÆLLESSKABET - TIL DIG, MIG OG OS

Når du bor i Kirkebjerg Søpark, er du nabo til aktivitets- og kulturhuset Kernen, hvor vi er sammen om at skabe både store og små oplevelser. Fra filmvisninger, koncerter og foredrag i teater- og multisalen til quizaftener, kreaværksteder, yoga og rytmik for de mindste. Her kan du også starte din egen klub, dyrke en have i fælleshaverne, få pulsen op på træningstaget eller deltage i en padeltenniskamp med naboen i det fri på Kernens tag. Med langbordsmiddage i caféen, brugerdrevne aktiviteter og arrangementer for enhver smag, bliver Kernen dit andet hjem. 

VELKOMMEN I KERNEN

Kernen er drevet af et ønske om at skabe et inspirerende hus, som udfolder alt det, vi kan sammen som naboer. Her er plads til store som små, unge som ældre, alene som fælles. Kernen er drevet af dens brugere og ildsjæle, der sammen skaber et levende, aktivt hus og fællesskab. Huset er åbent for beboere i Kirkebjerg Søpark, Brøndbyvester og alle andre, som har lyst til at deltage.

Som beboer i Kirkebjerg Søpark får du særpriser ved arrangementer og aktiviteter i Kernen via appen AKF Fællesskab. Hop ind på Kernens hjemmeside og læs mere om events, arrangementer og muligheder.

AKF FÆLLESSKABS-APP

I AKF tror vi på, at ud af det gode naboskab vokser det gode liv. Derfor har vi udviklet appen AKF Fællesskab – en digital platform for fællesskaber i AKF, herunder Kernen. I appen tilmelder du dig aktiviteter og arrangementer i Kernen samt booker kontorplads, mødelokale, gæsteværelse og Orangeriet.

Du kan også nemt oprette en gruppe med netop det, du brænder for, og mødes med dine naboer på kryds og tværs af fælles interesser.

LÆR DINE NYE NABOER AT KENDE

I anledning af, at København var udnævnt til  Arkitekturhovedstad i 2023, undersøgte arkitekt og livstilsekspert, Frederikke Aagaard, Kirkebjerg Søpark og Kernen, som et nyskabende bud på fremtidens boliger og boligområde.

VI SKAL DELES OM MERE

I Kirkebjerg Søpark har vi skabt en række meningsfulde fællesfaciliteter som udvidelse af dit nye hjem. Det er nemlig godt for både relationerne, ressourceforbruget og økonomien, når vi deles om det, der giver mening.

FÆLLESKONTORET

I fælleskontoret i Kernen kan du arbejde eller studere fra en komfortabel kontorplads. Kontoret er indrettet med behagelige stole, praktiske hæve-sænkeborde og et veludstyret mødelokale. Alt sammen bidrager det til, at du kan få en produktiv hjemmearbejdsdag i rolige og behagelige omgivelser.

GÆSTEVÆRELSET

Får du besøg af venner eller familie, og skal den hyggelige stemning fortsætte til dagen efter? Fortvivl ej. Der er to gæsteværelser i Kirkebjerg Søpark, som du kan leje, så dine gæster kan overnatte og vågne veludhvilede op til endnu en hyggelig dag. Gæsteværelserne er lækkert indrettet med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejen er inklusiv linned, håndklæder og slutrengøring.

VASKERIET

Selvom dit hjem har plads til både vaskemaskine og tørretumbler, har du også adgang til to fællesvaskerier. Vaskeriets effektive maskiner klarer hurtigt vasketøjet og bidrager samtidig til at holde vand- og energiforbruget i Kirkebjerg Søpark nede. Som en ekstra bonus sørger den behagelige indretning for, at ventetiden kan tilbringes på bedste vis med en kop kaffe og en god nabosnak.

VÆRKSTEDET

Vores åbne værksted giver dig adgang til en bred vifte af værktøj, der inspirerer til kreative udfoldelser og gør-det-selv-projekter. Der afholdes også regelmæssige Repair Café-arrangementer, hvor du kan få hjælp til reparationer, uanset om det er elektronikken, der driller eller en bamse, der skal sys.

ORANGERIET

Orangeriet er det smukke drivhus på Kernens tag, som bruges til beboerlokale. Indretningen med planter, langborde og loungemøbler skaber et helt unikt rum fyldt med velvære og hygge samt områder med skygge på solrige dage. Du kan leje Orangeriet til fejring af livets både små og vigtige begivenheder. Er lokalet ikke udlejet, er rummet til fri afbenyttelse for alle, der har lyst til at tilbringe tid i det stemningsfulde drivhus. 

EFTERTRAGTET KVARTER I UDVIKLING

I Kirkebjerg Søpark blomstrer det gode naboskab og nærværende fællesskab. Her er allerede nabohygge, et rigt lokalmiljø og fyldt med latter i Kernen. Samtidig sikrer blandingen af lejligheder og rækkehuse et mangfoldigt og levende kvarter, der emmer af historie, liv og kultur.