Interesseliste

Tilmeld dig interesselisten

JA TAK, JEG VIL gerne holdes orienteret om projektet

Tilmeld dig interesselisten og kom et skridt nærmere din drømmebolig. Få automatisk nyheder om Kirkebjerg Søpark og invitationer til åbent hus-arrangementer.

 

Du vil modtage aktuelle nyheder vedrørende byggeriet, plantegninger, priser og visualiseringer, ledige lejelejligheder, information om rækkehuse og åbent hus i takt med projektets færdiggørelse. 

 

Projektet forventes færdigt i 2025.

ÅBENT HUS i kirkebjerg søpark

KOM TIL ÅBENT HUS I LUNDEN

Til åbent hus kan du gå på opdagelse i prøveboligen, mærke atmosfæren i området og stille spørgsmål til vores dedikerede udlejningsteam. Det er en fantastisk mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan det ville være at bo i Kirkebjerg Søpark.

Hver søndag klokken 10 – 12
Adressen for prøveboligen er Kirkebjerg Søpark 1, 1.tv., 2605 Brøndby.

Vi glæder os til at se dig!

Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere en lejebolig på forhånd.

Kirkebjerg Søpark opføres over en periode på fire år. Det betyder, at lejelejligheder og rækkehuse udbydes, som de enkelte områder står færdige. I januar 2022 flyttede de første beboere ind i Fælleden i det nordvestlige hjørne af Kirkebjerg Søpark. Nu inviterer vi til åbent hus på lejligheder i Lunden.

Såfremt du ikke ønsker at give dit samtykke, kan du kontakte vores udlejningsafdeling direkte på mail: kontakt@akfholding.dk.

Find mere information om, hvornår de enkelte områder forventes at stå færdige her.

Kom et skridt nærmere din drømmebolig