Interesseliste

Kom et skridt nærmere din drømmebolig

Tak for din interesse i Kirkebjerg Søpark. Når du tilmelder dig vores interesseliste, modtager du automatisk invitationer til åbent hus-arrangementer, som de enkelte områder står færdige.

Du modtager ligeledes aktuelle nyheder vedrørende byggeriet af Kirkebjerg Søpark, plantegninger, priser og visualiseringer, ledige lejelejligheder, information om salgsstart på rækkehuse, samt tips og guides til Kirkebjerg og omegn.

Kirkebjerg Søpark opføres over en periode på fire år. Dette betyder, at lejelejligheder og rækkehuse til salg udbydes, som de enkelte områder står færdige. I januar 2022 flyttede de første beboere ind i Fælleden i det nordvestlige hjørne af Kirkebjerg Søpark. Nu inviterer vi til åbent hus på de første lejligheder i Bakkerne, og de øvrige områder og lejeboliger følger derefter. Rækkehusene, beliggende i Søstien, forventes at stå klar til indflytning i 2024. Find mere information om, hvornår de enkelte områder forventes at stå færdige her.

ÅBENT HUS

Nu inviterer vi til åbent hus på de første 21 lejeboliger i Bakkerne søndag den 29. maj klokken 10.00.
Tilmeld dig via formularen nedenfor, så kontakter vores ejendomsadministration dig med nærmere information.
Find vej til åbent hus i Bakkerne.

Såfremt du ikke ønsker at give dit samtykke, kan du kontakte vores udlejningsafdeling direkte på mail: kontakt@akfholding.dk.

Kom et skridt nærmere din drømmebolig