Interesseliste

PERSONLIG FREMVISNING i kirkebjerg søpark

Book en personlig fremvisning i Bakkerne.
Kontakt vores udlejningsafdeling på boligudlejning@akfholding.dk.
Du kan også skrive til glostrup@lokalbolig.dk eller kontakte os på telefon +45 43 90 26 00.  

Adressen er Kirkebjerg Parkvej 15, 2605 Brøndby – prøveboligen er i opgang 7, 1. mf.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi gør opmærksomme på, at det ikke er muligt at reservere en lejebolig på forhånd.

Kom et skridt nærmere din drømmebolig
TILMELD DIG Vores INTERESSELISTE

Tilmeld dig vores interesseliste og modtag automatisk invitationer til åbent hus-arrangementer, som de enkelte områder i Kirkebjerg Søpark står færdige.

Du modtager også aktuelle nyheder vedrørende byggeriet af Kirkebjerg Søpark, plantegninger, priser og visualiseringer, ledige lejelejligheder, information om rækkehuse, samt tips og guides til Kirkebjerg og omegn.

Kirkebjerg Søpark opføres over en periode på fire år. Det betyder, at lejelejligheder og rækkehuse udbydes, som de enkelte områder står færdige. I januar 2022 flyttede de første beboere ind i Fælleden i det nordvestlige hjørne af Kirkebjerg Søpark. Nu inviterer vi til åbent hus på lejligheder i Terrassen og Bakkerne, og de øvrige områder og lejeboliger følger derefter. Rækkehusene, beliggende i Søstien, forventes at stå klar til indflytning i 2024. Find mere information om, hvornår de enkelte områder forventes at stå færdige her.

Såfremt du ikke ønsker at give dit samtykke, kan du kontakte vores udlejningsafdeling direkte på mail: kontakt@akfholding.dk.

Kom et skridt nærmere din drømmebolig