Interesseliste

Åbent hus

Vi inviterer til åbent hus i vores prøvebolig i Bakkerne torsdag den 22. september klokken 15.00 – 16.00 i vores prøvebolig i Bakkerne ved Kirkebjerg Parkvej 39.

Find vej til åbent hus.

Kontakt csa@akfholding.dk for tilmelding og yderligere information. Vi glæder os til at se dig.
Vi gør opmærksomme på, at det ikke er muligt at reservere en lejebolig på forhånd. 

Kom et skridt nærmere din drømmebolig

Tilmeld dig vores interesseliste og modtag automatisk invitationer til åbent hus-arrangementer, som de enkelte områder i Kirkebjerg Søpark står færdige.

Du modtager også aktuelle nyheder vedrørende byggeriet af Kirkebjerg Søpark, plantegninger, priser og visualiseringer, ledige lejelejligheder, information om salgsstart på rækkehuse, samt tips og guides til Kirkebjerg og omegn.

Kirkebjerg Søpark opføres over en periode på fire år. Det betyder, at lejelejligheder og rækkehuse til salg udbydes, som de enkelte områder står færdige. I januar 2022 flyttede de første beboere ind i Fælleden i det nordvestlige hjørne af Kirkebjerg Søpark. Nu inviterer vi til åbent hus på de første lejligheder i Bakkerne, og de øvrige områder og lejeboliger følger derefter. Rækkehusene, beliggende i Søstien, forventes at stå klar til indflytning i 2024. Find mere information om, hvornår de enkelte områder forventes at stå færdige her.

Såfremt du ikke ønsker at give dit samtykke, kan du kontakte vores udlejningsafdeling direkte på mail: kontakt@akfholding.dk.

Kom et skridt nærmere din drømmebolig