LUNDEN

KUN FÅ BOLIGER TILBAGE!

VELKOMMEN INDENFOR

I Lunden finder du lejligheder på 2-4 værelser fordelt på 60-108 kvadratmeter. Fleksible og moderne planløsninger sørger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter, så hvad enten du er single, familie med børn eller senior, er der plads til, at alle kan trives. Hjertet i boligen er det store køkken-alrum med plads til hygge og samvær med venner og familie, og fra opholdsstuen er der adgang til egen privat altan, terrasse eller have.

Med en lejebolig i Lunden, bor du tæt på Kirkebjerg Søparks to parkeringshuse, så du nemt kan få dagens indkøb og bagage fra bil til bolig. I parkeringshuset har du også mulighed for at oplade din elbil. Bruger du pedalkraft, så er der selvfølgelig også masser af cykelparkering tæt på din bolig.

MIDT MELLEM BY OG NATUR

I Lundens gårdrum finder du lysåbne træer og et stiforløb af let hævede gangbroer. Høje enggræsser, mindre buske og træer frembringer hyggelige læfyldte opholdskroge, hvor der er plads til både samvær med familie og naboer, og rum til eftertænksomhed på egen hånd. Børn, børnebørn og andre barnlige sjæle vil få stor glæde af Lundens legeområde, og om aftenen sørger de oplyste facader og stier for at sprede en behagelig stemning, og samtidig skabe tryghed, oversigt og udsyn. Store og små naturoplevelser venter desuden på dig tæt på dit hjem med Brøndby Strandpark, Bakkeskoven og Mudilles Sø lige rundt om hjørnet.

FIND DIT NYE HJEM: LEJEBOLIGER i LUNDEN

INDRETTET MED KVALITET

I Lunden bor du i et moderne byggeri, som styrker samhørigheden med nærområdet. Historisk er Kirkebjerg et tidligere industriområde og en del af Den Røde By i Brøndby. I Lunden opføres bebyggelsen således i blødstrøgne røde teglsten, og fugetyper i grå og gråhvid. Dele af betonen fra den smukke, mønstrede betonmur, der førhen omkransede det tidligere industriområde, bliver løbende genanvendt i dekorative elementer og bænke.

NABOSKAB & FÆLLESKAB

Det gode naboskab og fællesskabet vil generelt præge tilværelsen, ånden og atmosfæren i Kirkebjerg Søpark. Med indbydende, tilgængelige og grønne gårdrum med legeområder og hyggelige kroge, bliver det nemt for både børn og voksne at mødes på kryds og tværs i Lunden og resten af Kirkebjerg Søpark. Og i Kernen, Kirkebjerg Søparks aktivitetshus, kan du mødes med familie, venner og naboer omkring fællesskab, afslapning, læring og bevægelse gennem aktiviteter og oplevelser. Alt tilfører det hverdagen noget helt særligt, og gør Kirkebjerg Søpark til et levende, trygt og rart sted at skabe minder for livet de næste mange år frem.

ET HJEM MED OMTANKE

I Kirkebjerg Søpark er der fokus på at vælge gode løsninger til gavn for både områdets beboere og miljøet. Her bygges med robuste byggematerialer, og fællesarealerne fyldes med grønne åndehuller og aktiviteter, der styrker fællesskabet samt øger livskvaliteten. Vedvarende energiløsninger, som solceller på tage, bidrager med strøm til området, LAR-løsninger, som grønne tage, reducerer afledningen af regnvand, og vilde, grønne haver øger områdets biodiversitet.

NYSGERRIG ELLER INTERRESSERET?

Besøg Lundens prøvebolig til åbent hus og få en fornemmelse af det gode materialevalg, planløsningen og stemningen i området.

GODE RAMMER FOR HVERDAGEN: GENNEMTÆNKT PLANLØSNING

Planløsningerne er designet med fokus på livskvalitet, funktionalitet og fleksibilitet, så du får mest muligt ud af dine kvadratmeter og kan indrette dig efter netop dine behov og ønsker. Uanset hvilken livsfase du befinder dig i, kan du føle dig hjemme med en lejebolig i Lunden.

LUNDEN: MODERNE LEJEBOLIGER I BRØNDBYVESTER

I Kirkebjerg Søpark er liv, hjerterum, tryghed og fællesskab i fokus. Derfor er boligområdet hjemsted for nabosnak i fællesvaskerierne, grillaftener med venner, gør-det-selv-projekter i værkstedet og legeaftaler på de forskellige udendørs legeområder eller en padeltennis-kamp med naboer på aktivitetshuset Kernens tag.

LEJEVILKÅR

Depositum

3 måneders leje

Forudbetalt leje

1 måned

Lejeperiode

1 måned

Opsigelsesvarsel

Løbende måned + 3 måneder

Antal beboere

Lejemålet må maks. bebos af det antal voksne, der er beboelsesrum til.

Husdyr

Det er tilladt at have ét husdyr iht. ejendommens husorden

Depotrum

Hver bolig har eget depotrum i enten boligen eller kælderen

Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, hvis man er registreret i RKI. Der vil i udlejningsprocessen indgå et ansøgningsskema, hvor du blandt andet skal fortælle lidt om dig selv og dit bud på, hvordan du vil understøtte det gode naboskab i Kirkebjerg Søpark.