TERASSEN

FAKTA

2-4 værelser
60-110 kvadratmeter
Priser fra 9.000 kroner om måneden

PLANTEGNINGER

KIRKEBJERG BYDELSCENTER

På den anden side af Kirkebjerg Parkvej, kun få minutters gang fra Kirkebjerg Søpark, finder du Kirkebjerg Bydelscenter med Apotek, SuperBrugsen, Netto jem & fix og meget mere.

NATUR OG UDELIV

I Fælleden centreres din bolig omkring et levende, grønt fællesareal med høje græsser, buske og træer, som med sin store variation i arter tilfører området biodiversitet og forandring året rundt. Gårdrummet er åbent og fyldt med stier, som leder dig til hyggelige opholdsrum i læ og skønne naturlegeområder til børnene. Om aftenen oplyses stier og facader, og giver både stemning, oversigt og udsyn.

ARKITEKTUR OG MATERIALER

Du vil bo i et gennemtænkt, bæredygtigt og moderne byggeri, som samtidig styrker samhørigheden med nærområdet. For historisk er Kirkebjerg et tidligere industriområde og en del af ’Den Røde By’ i Brøndby. I Fælleden opføres bebyggelsen således i teglsten med en blødstrøgen rød sten med sorte nuancer, og fugetyper i den mørkere antracitgrå samt en gråhvid. Dele af betonen fra de gamle industribygninger genanvendes ligeledes til dekorative elementer og i selve bebyggelsen.

BÆREDYGTIGHED

I Kirkebjerg Søpark er der fokus på bæredygtighed. Her bygges med miljøvenlige og genanvendte byggematerialer, boligerne indrettes med svanemærkede produkter, og fællesarealerne fyldes med grønne åndehuller og aktiviteter, der styrker fællesskabet samt øger livskvaliteten. Vedvarende energiløsninger, som solceller på aktivitetshusets tag, tilfører strøm til belysning af fællesarealer, LAR-løsninger, som grønne tage, reducerer afledningen af regnvand, og vilde, grønne haver øger områdets biodiversitet.

BOLIGEN

I Fælledens lejligheder på 2-4 værelser er der plads til, at alle kan trives, hvad enten du er single, familie med børn eller senior. Moderne, gennemtænkte planløsninger sørger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Hjertet i boligen er det store køkken-alrum, hvorfra du træder ud på din private altan eller terrasse med udkig mod enten syd eller vest. Du finder desuden gode parkeringsmuligheder i et af områdets to parkeringshuse.

FÆLLESSKAB

Med indbydende, tilgængelige og hyggelige gårdrum, bliver det nemt for både børn og voksne at mødes på kryds og tværs. Og i aktivitetshuset Kernen, Kirkebjerg Søparks fælles hus, kan beboere i Kirkebjerg og omegn være sammen om fællesskab, afslapning, læring og motion gennem aktiviteter og oplevelser. Gå på opdagelse i Kernen her (link til Kernens underside).