TERRASSEN

Terrassen-lejebolig-lejlighed-kirkebjerg-søpark-brøndbyvester-glostrup
lejebolig-kirkebjerg-søpark-lejlighed-rækkehus-brøndbyvester

BOLIGEN

I Terrassen finder du lejligheder på 2-4 værelser fordelt på 62-106 kvadratmeter. Her sørger de gennemtænkte planløsninger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter, så hvad enten du bor med familie og børn, venner eller alene, finder du her rum til at trives. Hjertet i lejeboligen er det store køkken-alrum med plads til socialt samvær med venner og familie, og fra opholdsstuen har du adgang til din egen altan eller terrasse . Når du bor i Terrassen, bor du tæt på det ene af Kirkebjerg Søparks to parkeringshuse, så du nemt kan få dagens indkøb og bagage fra bil til bolig. Og har du brug for at oplade din elbil, bliver parkeringshuset udstyret med ladestandere.

ARKITEKTUR OG MATERIALER

I Terrassen vil du bo i et moderne byggeri,
som styrker samhørigheden med nærområdet. Historisk er Kirkebjerg et tidligere industriområde og en del af Den Røde By i Brøndby. I Terrassen opføres bebyggelsen således i blødstrøgne røde teglsten, og fugetyper i den mørkere antracitgrå samt gråhvid. Dele af betonen fra den smukke, mønstrede betonmur, der førhen omkransede det tidligere industriområde, vil blive genanvendt i dekorative elementer og bænke.

NATUR OG UDELIV

I Terrassens gårdrum er der plads til, at du kan nyde de grønne fællesarealer på egen hånd eller sammen med familie og naboer. De høje enggræsser og mindre buske og træer sørger for at skabe hyggelige læfyldte opholdskroge, og med sin store variation i plantearter, tilfører de samtidig området nye sanseindtryk, skiftende farver og stor biodiversitet året rundt. Her vil børn og børnebørn få stor glæde af legepladsen med gynger, vippedyr, klatretårn og meget andet, og om aftenen sørger de oplyste facader og stier for at skabe stemning, tryghed, oversigt og udsyn.

BÆREDYGTIGHED

Når du bor i Terrassen, bor du i et byggeri,
der sigter efter at blive DGNB-certificeret til niveau guld, og som allerede nu er præ-certificeret. DGNB er en bæredygtighedscertificeringsordning inden for byggeri. I Kirkebjerg Søpark er der i det hele taget fokus på gode løsninger til gavn for både områdets beboere og miljøet. Her bygges med robuste byggematerialer og fællesarealerne fyldes med grønne åndehuller og aktiviteter, der styrker fællesskabet samt øger livskvaliteten. Vedvarende energiløsninger, som solceller på aktivitetshusets og boligernes tage, bidrager med strøm til området, LAR-løsninger, som grønne tage, reducerer
afledningen af regnvand, og vilde, grønne haver øger områdets biodiversitet.

FÆLLESSKAB

Med indbydende, tilgængelige, grønne gårdrum med legeområder, boldbaner og hyggelige kroge, bliver det nemt for både børn og voksne at mødes på kryds og tværs i Terrassen og resten af Kirkebjerg Søpark. Og i Kirkebjerg Søparks aktivitets- og kulturhus, Kernen, kan du mødes med familie, venner og naboer omkring fællesskab, afslapning, læring og motion gennem aktiviteter og oplevelser.

PLANTEGNINGER FOR LEJEBOLIGER I TERRASSEN