TERRASSEN

Terrassen-lejebolig-lejlighed-kirkebjerg-søpark-brøndbyvester-glostrup

TAK FOR DIN INTERESSE - LEJEBOLIGERNE I TERRASSEN ER UDLEJET

Alle lejeboliger i Terrassen er udlejet. Ønsker du at komme på venteliste til en lejebolig i Terrassen, kan du skrive dig på venteliste her.

Vi udlejer nu lejeboliger i vores næste etape Lunden.

lejebolig-kirkebjerg-søpark-lejlighed-rækkehus-brøndbyvester

BOLIGEN

I Terrassen finder du lejligheder på 2-4 værelser fordelt på 62-106 kvadratmeter. Her sørger de gennemtænkte planløsninger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter, så hvad enten du bor med familie og børn, venner eller alene, finder du her rum til at trives. Hjertet i lejeboligen er det store køkken-alrum med plads til socialt samvær med venner og familie, og fra opholdsstuen har du adgang til din egen altan eller terrasse . Når du bor i Terrassen, bor du tæt på det ene af Kirkebjerg Søparks to parkeringshuse, så du nemt kan få dagens indkøb og bagage fra bil til bolig. Og har du brug for at oplade din elbil, bliver parkeringshuset udstyret med ladestandere.

NATUR OG UDELIV

I Terrassens gårdrum er der plads til, at du kan nyde de grønne fællesarealer på egen hånd eller sammen med familie og naboer. De høje enggræsser og mindre buske og træer sørger for at skabe hyggelige læfyldte opholdskroge, og med sin store variation i plantearter, tilfører de samtidig området nye sanseindtryk, skiftende farver og stor biodiversitet året rundt. Her vil børn og børnebørn få stor glæde af legepladsen med gynger, vippedyr, klatretårn og meget andet, og om aftenen sørger de oplyste facader og stier for at skabe stemning, tryghed, oversigt og udsyn.

FIND DIT NYE HJEM: LEJEBOLIGER i TERRASSEN

ARKITEKTUR OG MATERIALER

I Terrassen vil du bo i et moderne byggeri,
som styrker samhørigheden med nærområdet. Historisk er Kirkebjerg et tidligere industriområde og en del af Den Røde By i Brøndby. I Terrassen opføres bebyggelsen således i blødstrøgne røde teglsten, og fugetyper i den mørkere antracitgrå samt gråhvid. Dele af betonen fra den smukke, mønstrede betonmur, der førhen omkransede det tidligere industriområde, vil blive genanvendt i dekorative elementer og bænke.

FÆLLESSKAB

Med indbydende, tilgængelige, grønne gårdrum med legeområder, boldbaner og hyggelige kroge, bliver det nemt for både børn og voksne at mødes på kryds og tværs i Terrassen og resten af Kirkebjerg Søpark. Og i Kirkebjerg Søparks aktivitets- og kulturhus, Kernen, kan du mødes med familie, venner og naboer omkring fællesskab, afslapning, læring og motion gennem aktiviteter og oplevelser.

ANSVARLIGHED

Når du bor i Terrassen, bor du i et byggeri,
der sigter efter at blive DGNB-certificeret til niveau guld, og som allerede nu er præ-certificeret. DGNB er en certificeringsordning for byggeri og byområder. I Danmark varetages DGNB-certificeringen af Rådet for Bæredygtigt Byggeri. I Kirkebjerg Søpark er der i det hele taget fokus på gode løsninger til gavn for områdets beboere. Her bygges med robuste byggematerialer og fællesarealerne fyldes med grønne åndehuller og aktiviteter, der styrker fællesskabet samt øger livskvaliteten. Vedvarende energiløsninger, som solceller på aktivitetshusets og boligernes tage, bidrager med strøm til området, LAR-løsninger, som grønne tage, reducerer
afledningen af regnvand, og vilde, grønne haver øger områdets biodiversitet.

NYSGERRIG ELLER INTERESSERET?

Besøg vores prøvebolig til åbent hus og få en fornemmelse af det gode materialevalg, planløsningen og stemningen i området.

FLEKSIBLE PLANLØSNINGER: MODERNE LEJEBOLIGER

En lys lejebolig til fremtiden og livet

I Kirkebjerg Søpark er liv, hjerterum, tryghed og fællesskab i fokus. Derfor er boligområdet hjemsted for nabosnak i fællesvaskerierne, grillaftener med venner, gør-det-selv-projekter i værkstedet og legeaftaler på de forskellige udendørs legeområder eller en padeltennis-kamp med naboer på aktivitetshuset Kernens tag.

Lejevilkår

Depositum

3 måneders leje

Forudbetalt leje

1 måned

Lejeperiode

1 måned

Opsigelsesvarsel

Løbende måned + 3 måneder

Antal beboere

Lejemålet må maks. bebos af det antal voksne, der er beboelsesrum til.

Husdyr

Det er tilladt at have ét husdyr iht. ejendommens husorden

Depotrum

Hver bolig har eget depotrum i enten boligen eller kælderen

Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, hvis man er registreret i RKI.