BAKKERNE

Bakkerne-kirkebjerg-søpark-lejeebolig-lejlighed-brøndbyvester-glostrup
lejebolig-kirkebjerg-søpark-lejlighed-rækkehus-brøndbyvester

BOLIGEN

I Bakkerne finder du lejligheder på 2-4 værelser fordelt på 62-122 kvadratmeter. Her sørger fleksible og moderne planløsninger for, at du får mest muligt ud af dine kvadratmeter. Hjertet i lejeboligen er det store køkken-alrum med plads til hygge og samvær med venner og familie, og fra opholdsstuen er der adgang til egen privat altan eller terrasse. Når du bor i Bakkerne, bor du tæt på det ene af Kirkebjerg Søparks to parkeringshuse, så du nemt kan få dagens indkøb fra bil til bolig. Og har du brug for at oplade din elbil, bliver parkeringshuset udstyret med ladestandere.

ARKITEKTUR OG MATERIALER

I Bakkerne vil du bo i et moderne byggeri, som styrker samhørigheden med nærområdet. Historisk er Kirkebjerg et tidligere industriområde og en del af Den Røde By i Brøndby. I Bakkerne opføres bebyggelsen således i blødstrøgne røde teglsten, og fugetyper i den mørkere antracitgrå samt gråhvid. Dele af betonen fra den smukke, mønstrede betonmur, der førhen omkransede det tidligere industriområde, vil blive genanvendt i dekorative elementer og bænke.

NATUR OG UDELIV

Når du bor i Bakkerne, bor du i et kuperet landskab, som rejser sig mellem flisebelagte stier og skaber hyggelige, læ fyldte kroge, der inviterer til leg og ophold. Gårdrummets forskellige grønne planter og blomster skaber skiftende farver og sanseindtryk, og tilfører området variation året rundt, og om aftenen sørger de oplyste facader og stier for at sprede en behagelig stemning, og samtidig skabe tryghed, oversigt og udsyn.

BÆREDYGTIGHED

I Kirkebjerg Søpark er der fokus på at vælge gode løsninger til gavn for både områdets beboere og miljøet. Her bygges med robuste byggematerialer og fællesarealerne fyldes med grønne åndehuller og aktiviteter, der styrker fællesskabet samt øger livskvaliteten. Vedvarende energiløsninger, som solceller på aktivitetshusets og boligernes tage, bidrager med strøm til området, LAR-løsninger, som grønne tage, reducerer afledningen af regnvand, og vilde, grønne haver øger områdets biodiversitet.

FÆLLESSKAB

Med indbydende, tilgængelige, grønne gårdrum med legeområder, boldbaner og hyggelige kroge, bliver det nemt for både børn og voksne at mødes på kryds og tværs i Bakkerne og resten af Kirkebjerg Søpark. I Bakkerne bor du desuden nær områdets fællesvaskeri, værksted, multiboldbane samt aktivitets- og kulturhuset Kernen. Her kan du mødes med familie, venner og naboer gennem aktiviteter og oplevelser.

PLANTEGNINGER - Vejledende